Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε ταινία Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle για το Netflix (trailer)

Αποκαλύφθηκε το πρώτο trailer της ολοκαίνουργιας ταινίας Pokémon που θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο Netflix. Η ταινία ονομάζεται Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle και θα μας μεταφέρει στο δάσος Okoya όπου ένα νεαρό αγόρι που έχει μεγαλώσει στο πλευρό του μυθικού Pokémon Zarude. Ο μικρός Koko θεωρεί πως είναι Pokémon και ο ίδιος, όμως όταν συναντά τον Ash με τον Pikachu του αρχίζει να αμφισβητεί ολόκληρη την ύπαρξή του.

Μαζί με την ανακοίνωση της ταινίας έγινε γνωστό πως οι κάτοχοι των Pokémon Sword και Pokémon Shield θα αποκτήσουν εντελώς δωρεάν τα Dada Zarude και Shiny Celebi. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εγγραφτούν στο newsletter του Pokémon Trainer Club έως και τις 25 Σεπτεμβρίου για να λάβουν ένα email με τον κωδικό για τα δύο Pokémon.

Το Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 8 Οκτωβρίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*